Neljä suomalaista startupia. 60 sekuntia aikaa pitchata
bisnesenkeleille. Kenen idea voittaa 10 000 euroa?

TEHTÄVÄ

Driver’s Heat

Toyota järjesti startup-yrittäjille mahdollisuuden esitellä liikeideansa Suomen tunnetuimpiin kuuluville sijoittajille – uudessa Camry Hybridissä. Kuljettajan paikalle istuttuaan pitchaajat saivat kertoa bisnesideastaan minuutin ajan. Kuka selvisi kuumottavasta tilanteesta voittajana ja lähti tilaisuudesta 10 000 € rikkaampana? Katso videolta, millä idealla ja myyntipuheella pääpalkinto heltisi.

TUOMARISTO

Bisnesenkelit

Ari Lahti

Investointipankkiiri, joka tunnetaan myös neuvonantajana useissa yritys- ja rahoitusjärjestelyissä. Lahti toimii Icecapitalin toimitusjohtajana, jonka perustajaosakas hän myös on. Icecapital on pohjoismainen, riippumaton rahoitusalan konserni. Lahti on myös Kuopion Palloseura Oy:n pääomistaja.

Kim Väisänen

Startup-sijoittaja ja yrittäjä, joka perusti Blanccon, yhden maailman johtavista tiedonhävitysyhtiöistä. Myöhemmin Väisänen myi yrityksensä Iso-Britanniaan 60 miljoonalla eurolla. Hänet tunnetaan myös kolumnistina ja tieto-kirjailijana. Hän on voittanut useita tunnustuksia, kuten Tasavallan Presidentin Kansainvälistämispalkinnon kahdesti.

FINALISTIT

Startupit

Toyota valitsi kaikista kilpailuun hakeneista neljä finalistia
pitchaamaan bisnesenkeleille.

Health Revolution

Startup kehittää tutkittuun tietoon perustuvia ja yksinkertaisia ravintovalmennuskonsepteja mobiileille alustoille. Yrityksen missio on auttaa ihmisiä ymmärtämään tasapainoisen syömisen hyödyt kiireiseen arkeen sopivalla tavalla.

Neiguan

NEIGUAN® BRACELETS - Acupuncture without needles.
Suomessa valmistetut akupainantarannekorut tarjoavat lääkkeettömän avun pahoinvointiin ja huimaukseen ilman sivuvaikutuksia, myös lapsille. 100 % tyytyväisyystakuu.

Kipuwex

Kipuwex on innovatiivinen ja pieni, langaton IoT-laite, joka mittaa kivun aikaansaamia fysiologisia muutoksia potilaassa. Nämä mittaustulokset konvertoidaan tekoälyn avulla ymmärrettävään muotoon.

SKIIOT

SKIIOT edustaa huippumodernia IoT-teknologialla toteutettua puettavaa älyä. Seitsemän huipputeknologista sensoria tuovat hiihtäjälle, huoltotiimille sekä katsojalle ennen kokematonta tietoa hiihtosuorituksesta.

VOITTO

Palkinnot

Toyotalle on tärkeää olla omalta osaltaan tukemassa suomalaisia startup-yrityksiä ja auttaa niitä menestymään. Toyota on myös kotimaisen MaaS Global -kasvuyrityksen Whim-liikkumispalvelun merkittävimpiä rahoittajia.

1. sija

10 000 €

rahapalkinto

2.-4.sija

Whim Urban

-liikkumispalvelupalkinto